Adrenalina si distractie! Karting: 18 ture cu numai 12 RON! Intra in lumea sporturilor cu motor!

Value Discount You Save
RON24 50% RON12
Give as a Gift
6 bought

In a Nutshell

  • Denis Motor Racing: adrenalina si distractie pe pista de karting
  • Clipe de relaxare si amuzament in aer liber
  • Terasa amenajata in apropierea pistei de karting
  • Crezi ca esti prea mic sa conduci? Nu! Daca ai cel putin 7 ani, poti face o plimbare de agrement in deplina siguranta

The Fine Print

  • Voucher valabil pana la sfarsitul lunii iulie
  • Pentru programari si detalii, sunati la 0786 933 890
  • Program: luni- duminica: 10:30- 23:00
  • 1 voucher personal, oricate cadou
Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Parinti, aveti copii pe care doriti sa-i rupeti din fata calculatorului? Acum le puteti oferi clipe de relaxare si amuzament in aer liber! Fie ca esti copil sau adolescent, fie ca esti parinte, te poti bucura de senzatiile unice pe care ti le ofera kartingul! Daca esti dornic de experiente noi, kartingul este, cu siguranta, alegerea ideala. Grouponul de astazi te indeamna sa fii un spirit rebel, sa incerci experiente noi si sa intri in lumea sporturilor cu motor!

Image 1
Oferta Groupon cuprinde:
  • 18 ture de karting cu 12 RON
Istorie Karting
Kartingul a fost inventat acum 53 de ani de Art Ingels, un constructor de masini de curse. Art Ingels a asamblat un sasiu din bucati reciclate de fier pe care a instalat un motor de motocicleta. Cu aceasta masinarie, Art a inceput sa se plimbe prin parcarea de la Rose Bowl. Astfel, el descopera ca a creat un vehicul foarte puternic.

In mai putin de 15 ani, noul sport se raspandea pe toate continentele, sprijinit si de succesul paralel al quad-urilor si ATV-urilor. Daca in America kartingul a avut un succes rapid, in Europa a devenit popular de-abia in anii urmatori. De altfel, acest sport este vazut ca fratele mai mic al Formulei 1. Piloti celebri ca Michael Schumacher, Ayrton Senna sau Alain Prost si-au inceput cariera tocmai pe pistele de karting.
Ce este kartingul?
Kartingul este o varianta a curselor de masini. Autovehiculele folosite sunt karturile cu un singur volan, 4 roti mici, ce ruleaza pe piste mai mici. Masinile au motoare de 100 centimetri cubi, viteza lor ajungand pana la 250 km/h. De asemenea,circuitele pe care poti practica acest sport sunt indoor sau outdoor, putand fi folosite atat de cei care participa la concursurile profesioniste de karting, dar si de amatori.