Noutati de la Groupon Romania

Stimate client,

Regretăm să vă aducem la cunoştinţă că Groupon a luat decizia de a-şi înceta operaţiunile de afaceri din România, începând cu data de 03.09.2014. Nu vom putea să vă mai oferim promoţii noi. Pentru mai multe informaţii despre valabilitatea cupoanelor dvs. Groupon, vedeţi aici.

Ne bucurăm că, în ultimii ani, ofertele noastre variate de produse şi servicii v-au îmbogăţit viaţa şi v-au făcut-o mai interesantă. Vă mulţumim foarte mult pentru încrederea în Groupon România!

Consultatie si ecografie abdominala completa: 59 RON pentru o persoana sau 109 RON pentru doua persoane. Ficat, rinichi, splina, stomac, vena porta, vezica plus uter/ ovare/ endometru (pentru femei) sau prostata (pentru barbati), la CMI Dr. Oana Agoston!

de la 59 RON
Valoare Discount Economisiti
120 RON 51% 61 RON
Oferiti voucher-ul cadou.
7 cumparate

In cateva cuvinte...

  • Cabinetul Medical Dr. Agoston ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate
  • Cabinetul Medical Dr. Agoston ofera clientilor sai o gama variata de servicii medicale ce au la baza o experienta solida si o infrastructura creata pentru a satisface toate cerintele pacientilor sai
  • Serviciile oferite imbina medicina traditionala cu cea alternativa

 

Conditii de utilizare.

  • Voucher valabil o luna
  • Dumneavoastra puteti utiliza personal un singur voucher, insa puteti achizitiona oricate pentru a le face cadou
  • Pentru informatii suplimentare si programari, va rugam sa apelati: 0256 227 092
  • Adresa: Str. Bucovinei, nr. 19A
  • Program: luni, miercuri si vineri 8.30 - 13.30 si marti si joi 13.30 - 18.30

Ecografia este o metoda moderna de investigare, non-invaziva, lipsita de efecte secundare, ce a revolutionat imagistica medicala si a adus un plus de certitudine in punerea unui diagnostic. Ecografia este astazi o metoda accesibila pe scara larga, iar examenul ecografic face parte dintre investigatiile de rutina!

Un control medical de rutina, efectuat constant, are un avantaj imoprtant: sanatatea ta. Ecografia trebuie inteleasa in primul rand in sensul ei de consult medical. Orice varsta ai avea, chiar daca esti in perfecta stare de sanatate, o ecografie completa va confirma acest lucru.