Noutati de la Groupon Romania

Stimate client,

Regretăm să vă aducem la cunoştinţă că Groupon a luat decizia de a-şi înceta operaţiunile de afaceri din România, începând cu data de 03.09.2014. Nu vom putea să vă mai oferim promoţii noi. Pentru mai multe informaţii despre valabilitatea cupoanelor dvs. Groupon, vedeţi aici.

Ne bucurăm că, în ultimii ani, ofertele noastre variate de produse şi servicii v-au îmbogăţit viaţa şi v-au făcut-o mai interesantă. Vă mulţumim foarte mult pentru încrederea în Groupon România!

Curatator magnetic cu bureti, pentru geamuri, cu 69 RON in loc de 150

Valoare Discount Economisiti
150 RON 54% 81 RON
Oferiti voucher-ul cadou.
48 cumparate

In cateva cuvinte...

Conditii de utilizare.

Valabilitate: Voucher valabil pana pe 24 februarie
Poti folosi: 1 voucher personal, oricate cadou
Revendicare: Pentru comenzi, trimiteti e-mail la 1stplace2shop@gmail.com cu nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon si voucher anexat
Alte informatii: Cost transport: 8 RON in Bucuresti, 10 in tara, prin Cargus. Tarifele sunt valabile pentru colete care nu depasesc 1 kg. Pentru pachete mai grele se taxeaza 1 RON/Kg. Termen de livrare: 15 de zile

Vezi regulile care se aplica tuturor dealurilor

Spalarea geamurilor, oglinzilor si obtinerea luciului si a transparentei perfecte nu a fost niciodata un lucru foarte simplu. Pentru o eficienta mai mare, opteaza pentru oferta Groupon de astazi.
Oferta Groupon:
  • 69 RON pentru curatator magnetic cu bureti, pentru geamuri (in loc de 150 RON)

Curatator magnetic cu bureti, pentru geamuri - 69 RON

Curatator geamuri 
shop.1stplace2shop
Magazin online de cadouri si moda pentru femei.