Lipoaspiratie cu jet de apa (Body Jet) pentru 2 zone - abdomen si solduri cu 8.900 RON la Esthera Medical Center. BONUS: lipofilling o zona la alegere (marire buze cu grasime proprie, stergere cearcane sau stergere riduri de expresie din jurul gurii)

Value Discount You Save
RON17,200 48% RON8,300
Give as a Gift
1 bought

In a Nutshell

 • Clinica ESTHERA, situata in centrul Bucurestiului, este rezultatul unei perfecte imbinari intre o arhitectura moderna si o investitie semnificativa in dotarile cele mai noi
 • Centrul medical se doreste a fi un loc in care pacientii se simt minunat
 • Pregatirea si modul de lucru al intregii echipe de medici si chirurgi au ca scop sa asigure pacientilor rezultate excelente in conditii de siguranta si confidentialitate maxima

The Fine Print

 • Voucher valabil 2 luni
 • Dvs puteti utiliza un singur voucher, in schimb puteti achizitiona oricate pentru a le face cadou
 • Pentru detalii va rugam sa sunati la 021 231 9173 sau 0720 60 96 09
 • Adresa: Str. Washington 48 A, Sect 1
Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Ce este liposuctia (lipoaspiratia) cu jet de apa?

Lipoaspiratia cu jet de apa foloseste jet de "apa" cu o anumita presiune si la un anumit unghi de incidenta fata de tesuturi, astfel incat grasimea este "spalata" din zonele tinta. 

Avantajele liposuctiei cu jet de apa (comparativ cu metoda clasica):

 • Prin metoda clasica de lipoaspiratie, odata cu grasimea se extrag si importante cantitati de sange
 • Prin metoda lipoaspiratiei cu jet de "apa" celulele de grasime nu sunt distruse, astfel ca ele pot fi folosite pentru a fi transplantate in alta regiune a corpului (lipofilling)
 • Puterea jetului este asemanatoare cu a unui dus puternic. Nu exista riscul de a traumatiza tesuturile vecine

Avantajele metodei sunt urmatoarele:

 • Procedura chirurgicala fara durere, care nu necesita anestezie generala
 • Intraoperator tesuturile nu se "umfla", metoda de "spalare" este complet diferita de tehnica intumescentei
 • Prin urmare, metoda este foarte precisa in ceea ce priveste modelarea zonei in care se face lipoaspiratia
 • Riscuri mici de a se obtine neregularitati cutanate ("gropi" sau noduli)
 • Edem si vanatai minime postoperator
 • Durere postoperatorie redusa, in primele 3 zile, apoi fara durere
 • Reluarea activitatilor obisnuite si chiar sportive din prima zi postoperator, in functie de toleranta

Cum se face liposuctia cu jet de apa?

Sistemul de presiune directioneaza solutia de infiltrare printr-un sistem inchis de tuburi intr-o canula foarte fina. Din varful canulei este eliberat un jet puternic de apa. Acesta separa celulele de grasime fara a le traumatiza , pe ele sau tesuturile vecine, protejand vasele si nervii. Apa si celulele de grasime eliberate sunt imediat aspirate , limitand astfel edemul si problemele asociate cu tehnica intumescentei (infiltrarea tesuturilor si supraincarcarea cu lichide a organismului).
Presiunea de infiltrare se adapteaza fiecarui pacient.
Canula de infiltrare este in mijlocul celei de aspiratie, jetul este pulsatil, nu este necesar un interval de timp intre infiltrare si aspiratie.

Cui se adreseaza liposuctia cu jet de apa?

Oricarei persoane, indiferent de sex, care prezinta depozite adipoase inestetice.
De asemenea, metoda lipoaspiratiei cu jet de "apa"este parte integranta in tehnicile miniinvazive de body lifting, folosite in special in chirurgia sechelelor dupa chirurgie bariatrica( chirurgia obezitatii morbide, pacienti care slabesc zeci de kilograme dupa by-pass gastric de exemplu, necesita indepartarea excesului de piele si ridicarea tesuturilor subcutanate).
Dupa cum se stie insa, lipoaspiratia nu reprezinta o cura de slabireci face parte din programul de schimbare a modului de viata, presupune o dieta alimentara adecvata, hipocalorica si exercitii fizice sustinute pentru mentinerea scazuta a greutatii corporale.

Care sunt riscurile liposuctiei cu jet de apa?

Nici unul, in mod deosebit. Cele obisnuite legate de o interventie chirurgicala cu anestezie locoregionala.

Recuperarea postoperatorie

Perioada de recuperare postoperatorie este redusa la jumatate pentru ca nu ramin lichide in tesuturi, nu exista sangerare, durere postoperatorie.
Activitatile fizice si chiar sportive pot fi reluate din prima zi postoperator, in functie de toleranta.
Se recomanda insa evitarea eforturilor fizice mari 3-5 zileLa 3 zile postoperator pot fi reluate ingrijirile igienice.

LIPOFILLING

Ce este transferul de grasime proprie?
Transferul de grasime este o procedura chirurgicala simpla si relativ nedureroasa care se efectueaza cu anestezie locala si sedare. Procedura consta in: recoltarea de microfilamente de grasime din zonele corpului unde exista exces ( abdomen, coapse, solduri, genunchi), spalarea si pregatirea folosind un echipament special si apoi injectarea folosind microcanule speciale, in zonele unde exista pierdere de volum.
Microfilamentele injectate in regiunile corpului care prezinta "gauri" si depresiuni restabilesc volumul. Fiecare microfilament de grasime este un minitransplant de tesut, astfel ca se integreaza si devine parte componenta din tesuturile unde a fost injectat astfel ca rezultatele sunt naturale.

Facial

Transferul de grasime reprezinta o solutie de lunga durata pentru intinerirea faciala.
Fara fire, fara anestezie generala, cu perioada de recuperare scurta si cel mai important aspectul natural, intinerit al fetei.
In procesul natural de imbatrinire, colagenul din piele prezinta subtieri si rupturi, grasimea structurala de sub piele dispare sau aluneca datorita gravitatiei, astfel ca apar ridurile, piele care atarna, depresiuni.
Cu timpul, aspectul fetei este subtiat, cu proeminente osoase vizibile, obrajii sunt aplatizati, sub ochi apar cearcane sau/si pungi, colturile gurii sunt coborate. Fata arata imbatranita, obosita, trista.
Transferul de grasime inlocuieste pierderea de grasime, restabileste conturul facial cu aspect tanar, sterge ridurile si cearcanele. Rezultatul este natural, mai tanar cu volumetria fetei restabilita.