Sejur de 3 nopti in Paris la Abricotel si zbor direct low cost cu numai 182 euro prin agentia Terra Tour Holidays. Decouvrez Paris!

Give as a Gift
Be the First to Buy!

In a Nutshell

  • Hotel cu o traditie de peste 30 de ani, complet renovat de curand
  • 39 camere confortabile cu dotari moderne si internet wireless va stau la dispozitie
  • Abricotel se bucura de o amplasare linistita, aproape de Vilette, Géode si Cité des Sciences et de l'Industrie

The Fine Print

  • Voucher valabil intre 01 noiembrie si 01 decembrie 2011
  • Voucherul include trei nopti cazare pentru o persoana si zbor direct low cost. Voucherul nu include taxa de aeroport (50 euro)
  • Va rugam sa contactati din timp agentia Terra Tour Holidays pentru a face o rezervare si pentru a verifica disponibilitatea camerelor

Situat intr-o zona extrem de linistita a Parisului, Abricotel se bucura de o amplasare linistita, aproape de Vilette, Géode si Cité des Sciences et de l'Industrie. Abricotel ofera camere bine dotate.

Paris - Tour Eiffel

Deoarece hotelul este bine deservit de transportul public (mai multe linii de metrou si cateva linii de autobuz), veti ajunge cu usurinta in multe locatii si atractii celebre pe care capitala franceza le are de oferit.
Paris - Notre Dame 

Canalul Saint Martin din apropiere este, de asemenea, una dintre destinatiile populare printre turisti si amatorii mersului cu bicicleta. In plus, in zona din jurul hotelului veti gasi celebrul parc Buttes-Chaumont, precum si 2 multiplexuri (MK2 Quai de Seine si MK2 Quai de Loire), dotate cu un bar si o librarie.  

Paris - Moulin Rouge