Cambridge Academy: Cursuri engleza online 12, 24 sau 36 luni, de la 89 RON!

Caracteristici
  • Cursurile online 12, 24 sau 36 de luni, ce include conversatie prin simularea unor situatii reale, in care britanicii sunt pusi zi de zi acasa, la munca sau in orice alta circumstanta; articole de presa, dialoguri autentice; gramatica
 
  • La finalul cursului se elibereaza un certificat din partea Cambridge Academy
 
  • Profesori vorbitori nativi de limba engleza
 
  • Sistem individual de studiu 
Conditii de utilizare
Valabilitate: Voucher valabil pana pe 3 iunie
Poti folosi: 1 voucher personal, oricate cadou
Revendicare: Pentru inregistrare, accesati acest link
Alte informatii: Pentru informatii, trimite un e-mail pe adresa office@academy-cambridge.org

Vezi regulile care se aplica tuturor dealurilor
Ne dorim sa calatorim, sa studiem, sa colaboram cu parteneri straini sau chiar sa lucram in tari din lumea intreaga, iar pentru toate acestea avem nevoie de cunostinte si dovezi ca le detinem. Limba engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi straine din lume si cea mai importanta din punct de vedere al comunicarii in afaceri.
Alege intre urmatoarele optiuni:
  • 89 RON pentru curs online de limba engleza, 12 luni (in loc de 2245 RON)
  • 129 RON pentru curs online de limba engleza, 24 luni (in loc de 4045 RON)
  • 149 RON pentru curs online de limba engleza, 36 luni (in loc de 5845 RON) 

Cursurile de limba engleza includ: conversatie prin simularea unor situatii reale, in care britanicii sunt pusi zi de zi acasa, la munca sau in orice alta circumstanta; articole de presa, dialoguri autentice; gramatica. La finalul cursului, se va sustine un ecamen in urma caruia se elibereaza un certificat ce atesta nivelul de engleza dobandit. Nu se solicita costuri suplimentare pentru examen sau certificat. 

Cambridge Academy

Cambridge Academy este o platforma online de invatare a limbii engleze ce foloseste o metoda de predare ce se concentreaza in principal pe latura practica a limbii engleze. Abordarea Cambridge include materiale audio inregistrate de profesori din Marea Britanie precum si exercitii de limba. Princpiul de baza al abordarii Cambridge este ca abilitatea de a comunica este cea mai importanta parte in invatarea limbii engleze. 

 Image 1

Cambridge Academy
Cambridge Academy prezentat de Groupon.ro