In valea cu parfum si zumzet de albine - Bilet pentru 1 persoana, Iasi, cu 60 RON

Caracteristici
 • „In valea cu parfum de flori si zumzet de albine...”, Horatiu Malaele urca pe scena alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele. Alaturi de tata si fiu, avem placerea de a o vedea pe Meda Victor, o tanara actrita, protagonista lungmetrajului „Nunta muta”

 • O comedie burlesca, plina de bufonerii à la Stan si Bran, menita sa ne descretească fruntile si sa ne destinda inimile
Conditii de utilizare
Valabilitate: Voucher valabil pe data de 22 Aprilie 2014, ora 19:00, Teatrul National, Iasi
Revendicare: Va asteptam la spectacol cu voucherele printate
Alte informatii: Informatii suplimentare la telefon 0755 093 823. Odata voucherul achizitionat, acesta nu mai poate fi returnat


Vezi regulile care se aplica tuturor dealurilor

Oferta

“Teatrul este oglinda vremurilor sale”, asa spunea Shakespeare. Fiecare sistem politic, de-a lungul vremurilor, a avut “bubele” sale. Arta, teatrul, nu face altceva decat sa le scoata in prim plan, ca sa putem rade de ele, incercand astfel sa mai indrepte cate ceva.

 • 60 RON pentru bilet pentru 1 persoana (in loc de 100 RON)

  Cand:Marti, 22 Aprilie 2014, ora 19:00

  Unde:Teatrul National, Iasi

  Cand se face accesul:Accesul se face cu jumatate de ora inainte de eveniment

  In valea cu parfum de flori si zumzet de albine..

„In valea cu parfum de flori si zumzet de albine...”, Horatiu Malaele urca pe scena alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele. Alaturi de tata si fiu, avem placerea de a o vedea pe Meda Victor, o tanara actrita, protagonista lungmetrajului „Nunta muta”.

Un cuplu fericit, care traieste îin atemporalul rural, are in sfarsit parte de o surescitare a vietii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Malaele), plictisit de eterna rutina si vesnic cicalitoarea nevasta, hotaraste ca ar fi momentul sa facă schimb de responsabilitati cu Lisa (Meda Victor). Asadar, sotul ramane cu treburile casnice, iar consoarta pleaca la cosit. E momentul ca in scena sa-si faca aparitia Tatal (Horatiu Malaele), neindemanatic si foarte miop. Ce se poate intampla intr-o gospodarie in care doi barbati incearca sa faca pe femeile? Este intr-adevr intretinerea unei gospodarii atat de grea pe cat se plange Lisa?

TicketStore
A
Tineretului 8-10 Bucuresti 040353 
Obtine indicatii»
TicketStore prezentat de Groupon.ro