Cazare 2 nopti pentru 2 persoane la Family Clubhotel & Apartments 4* - Hajduszoboszlo cu demipensiune cu 599 RON. Mic dejun, cina, acces sauna, piscina cu apa dulce si apa termala!

Value Discount You Save
RON1,051 43% RON452
Be the First to Buy!

Elegantul hotel cu atmosfera mediteraneana, Family Clubhotel****, este situat in centrul turistic al orasului Hajduszoboszlo, la numai 200 m de strand si de baile termale orasenesti. Orasul va asteapta pe perioada intregului an cu evenimente culturale, concerte, distractie si relaxare. Pe langa atractiile turistice, va recomandam sa incercati si complexul acoperit si nou construit AQUA PALACE. 

Oferta Groupon

Cazare 2 nopti pentru 2 persoane la Family Clubhotel & Apartments 4*cu demipensiune cu 599 RON
Oferta include: mic dejun tip buffet suedez, cina cu alegere din meniu, sauna, piscina cu apa dulce si apa termala acoperite, seif in camera, parcare inchisa

 

Family Clubhotel & Apartments 4*

Hotelul nostru elegant beneficiaza de gradina, gratar, terase, piscine, saune, camere cu aburi, camere de fitness, restaurant, 36 de camere duble cu paturi suplimentare si 22 de apartamente.

Toate camerele noastre sunt dotate cu aer conditionat, au baie mari, si sunt dotate cu telefon, radio, frigider, TV si satelit.

Restaurantul nostru, cu o capacitate de 80 de persoane ofera specialitati internationale si maghiare.
Muzica si dansul va ofera o paleta larga de activitati de divertisment pe tot parcursul anului.

In incinta centrului spa si wellness, la parterul hotelului, oaspetii nostri se pot bucura de bazinele de inot si dotari precum si o gama larga de tratamente medicale, saune, camere de aburi si de fitness, care ofera relaxare perfecta. Oaspetii pot folosi, de asemenea, solarul si salonul de frumusete. Sala de conferinte, cu toate facilitatile tehnice posibile este ideala pentru training-urile si programele de afaceri ale firmelor.  

Highlights

  • Hotelul dispune de 39 de camere cu aer conditionat si 22 de apartamente, care satisfac orice dorinta, gradina proprie, terasa pentru grill si pentru plaja, gradina de vara, bazine pentru tratament si pentru inot, precum si de o gama larga de servicii de tratament si wellness, cure de balneoterapie, care se pot combina si cu alte tratamente, fizioterapie, diferite tipuri de masaj

Oferta Groupon 

  • Cazare 2 nopti pentru 2 persoane la Family Clubhotel & Apartments 4*cu demipensiune cu 599 RON
  • Oferta include: mic dejun tip buffet suedez, cina cu alegere din meniu, sauna, piscina cu apa dulce si apa termala acoperite, seif in camera, parcare inchisa

The Fine Print


  • Voucher valabil pana pe 15 iunie

  • Pentru rezervari, trimiteti un e-mail pe adresa office@ottous.ro sau sunati la numarul de telefon 0752.391.415 

  • Taxa Turistica este 450 HUF / adult/ noapte (aproximativ 1.75 euro)

  • Perioada de sedere se poate prelungi, avand posibilitatea de a beneficia de pret redus si pe viitor

  • Prezenta obligatorie la discutia despre ofertele viitoare ale hotelului la pret redus

  • Un voucher personal, oricate cadouDaca ai intrebari referitor la procesul de cumparare a voucherului, citeste cum functioneaza Groupon, vezi conditiile generale aplicate ofertelor sau afla raspunsurile la cele mai frecvente intrebari!


Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.