Implant silicoane: 50 euro pentru a beneficia de un voucher de 1000 euro din costul total al procedurii care include: interventie chirurgicala, materiale, proteza si spitalizare la Med New Life!

Value Discount You Save
RON4,260 95% RON4,047
Give as a Gift
Be the First to Buy!

In a Nutshell

  • Clinica ultramoderna,  care integreaza toate serviciile medicale necesare pacientilor: cabinete de specialitate, farmacie si laborator de analize medicale

  • Personal medical pregatit si acreditat in Romania si in reputate centre internationale

  • Echipa chirurgicala este completata de medici anestezisti, avand cursuri de pregatire in terapia durerii postoperatorii.

  • Procedura de implant dureaza maxim 2 ore si se realizeaza de regula seara: pe parcusrul noptii, pacienta va fi cazata intr-una din rezervele moderne ale spitalului, unde i se va acorda asistenta necesara

  • Pentru implante sunt folosite materiale de calitate Mentor sau Eurosilicon – garantie pe viata!

 

The Fine Print

  • Voucher valabil 3 luni.

  • Dumneavoastra puteti utiliza un singur voucher, insa puteti achizitiona oricate doriti, pentru a le face cadou.

  • Prin intermediul voucherului dvs. Groupon de 50 euro, beneficiati de o reducere de 1000 euro din costul total al operatiei de implant silicoane, care in mod normal costa aproximativ 3000 euro. Voucherul include: interventie chirurgicala, materiale, proteza si spitalizare.

  • Pentru programari si alte informatii, va rugam sa sunati la unul din urmatoarele numere de telefon:021/326.39.97 sau 021/326.39.98.

 

Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Marirea de sani – puneti-va in valoare feminitatea!

Multe femei sunt preocupate de dimensiunile reduse ale sanilor lor. Cauzele pot fi nenumarate: congenitale (din nastere), in urma unor interventii chirurgicale, sau dupa nastere. Aceasta imperfectiune poate fi sursa unor complexe psihice majore, a neincrederii in sine, care pot influenta nefavorabil viata intima, sociala sau cariera profesionala.

Societatea moderna acorda o importanta deosebita frumusetii si sanatatii sanilor. Femeia contemporana doreste sa-si puna in valoare feminitatea, cautand forme si volume ideale.

Procedura de marire a sanilor se efectueaza sub anestezie generala iar implantele se vor introduce printr-o incizie de circa 3-4 cm, efectuata fie la nivelul areolei mamare (locul inciziei se vindeca foarte bine, urma lui devenind aproape invizibila), fie la nivelul pliului submamar sau, mai rar, la nivelul axilei sau a buricului (ombilicului). Ele se vor plasa intr-un „buzunar“ creat in spatele glandei mamare (atunci cand ea exista) sau in spatele muschiului pectoral (imagini).

Pentru aceasta interventie trebuie sa va alocati 24 ore.

Daca sanul este si lasat, si fara volum, se poate realiza o interventie complexa de ridicare si marire simultana printr-o incizie circulara in jurul areolei mamare si una verticala, la mijlocul sanului.