Ecografie parti moi (pentru membrele superioare sau inferioare), Doppler (muschi, ganglioni, articulatii, tendoane), interpretare si diagnostic cu numai 49 RON la Eurosanity!

Value Discount You Save
RON150 67% RON101
Give as a Gift
5 bought

In a Nutshell

  • Centrul Medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, consultatii de specialitate, analize medicale de laborator, investigatii paraclinice
  • Servicii la standarde international efectuate de medici de renume cu studii in Romania si Marea Britanie
  • Aparatura de ultima generatie si inalta performanta

The Fine Print

  • Voucher valabil 2 luni
  • Dvs puteti utiliza un singur voucher, in schimb puteti achizitiona oricate pentru a le face cadou
  • Pentru detalii, va rugam sa sunati la 0731 323 322, 021 311 54 54 sau 021 315 03 85
  • Adresa completa: Calea Plevnei, nr 44, sector 1 - Bucuresti (Liceul Cervantes - Vasile Parvan)
  • Program: Luni-Vineri: 08:30 - 20:00 Sambata: 09:00 - 14:00
Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Chiar daca starea dumneavoastra de sanatate este aparent buna, specialistii recomanda efectuarea unui consult medical anual asociat cu un examen ecografic. Cu Grouponul de astazi beneficiezi de ecografie parti moi (pentru membrele superioare sau inferioare), Doppler (muschi, ganglioni, articulatii, tendoane), interpretare si diagnostic cu numai 49 RON la Eurosanity!

Ecografia este o metoda moderna de investigare, neinvaziva, lipsita de efecte secundare, ce a revolutionat imagistica medicala si a adus un plus de certitudine in punerea unui diagnostic. Ecografia este astazi o metoda accesibila pe scara larga, iar examenul ecografic face parte dintre investigatiile de rutina.

Ecografia de parti moi vizeaza musculatura, tendoanele, tesutul subcutanant, precum si formatiunile ce se pot afla in aceste structuri. 

Ecografia Doppler
nu doare, nu e invaziva si dureaza cel mai mult 40 de minute. De asemenea, nu are nici un fel de efecte secundare. Prin aceasta metoda pot fi vizualizate inclusiv depunerile periculoase de pe vase de tipul grasimilor sau calciului.

Centrul Medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, consultatii de specialitate, analize medicale de laborator, investigatii paraclinice avand in dotare aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala.

Activitatea desfasurata in cadrul centrului isi propune sa raspunda unei serii foarte largi de cerinte medicale cu plata.

Echipa de medici profesionisti impreuna cu restul personalului de specialitate sunt mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi serviciile medicale de care aveti nevoie.