Teatru: Ma mut la mama - Bilet pentru 1 persoana, cu 32 RON

Value Discount You Save
RON50 36% RON18
Give as a Gift
182 bought

In a Nutshell

  • Ma mut la mama, cu Adriana Trandafir - mama, Andreas Petrescu - Andrei, fratele mai mare si Gabriel Fatu - Gabriel, fratele mai mic 
 
  • Regia; Gelu Colceag 
 
  • Scenografia: Iuliana Gherghescu

The Fine Print

Valabilitate: Voucher valabil Luni, 24 februarie 2014, ora 19:00, Teatrul Tineretului, (Palatul National al Copiilor)
Poti folosi: 1 voucher personal, oricate cadou
Revendicare: Va asteptam cu voucherele printate la eveniment. Odata voucherul achizitionat, acesta nu mai poate fi returnat
Alte informatii: Pentru detalii, sunati la 0755 093 823

Vezi regulile care se aplica tuturor dealurilor Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

“Teatrul este oglinda vremurilor sale”, asa spunea Shakespeare. Fiecare sistem politic, de-a lungul vremurilor, a avut “bubele” sale. Arta, teatrul, nu face altceva decat sa le scoata in prim plan, ca sa putem rade de ele, incercand astfel sa mai indrepte cate ceva.
Oferta Groupon:
  • 32 RON pentru bilet pentru 1 persoana (in loc de 50 RON)
 
Cand: Luni, 24 februarie, ora 19:00
Unde: Teatrul Tineretului, (Palatul National al Copiilor)
Cand se face accesul: Accesul se face cu jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului
Ma mut la mama

Ma mut la mama! este o comedie atasanta si un spectacol cu la public. Cred ca a devenit un fenomen ce se cade luat in seama: spectacole aproape saptamanale in Bucuresti, turnee care-i bucura pe spectatorii din tara.

Vorbim despre o piesa romaneasca, scrisa nu de un dramaturg clasic, nici macar de unul consacrat, ci de un actor cu experienta in televiziune – Andreas Petrescu – ajutat, “un pic”, de un alt actor cu experienta in televiziune – Gabriel Fatu. O piesa dedicata Adrianei Trandafir pe care o descoperim astazi in cea mai buna forma si la maturitatea talentului. Stiu, inca din facultate, ca Adriana Trandafir are un ambitus care ii permite sa atace roluri dintre cele mai diverse, de la comedie la drama si chiar tragedie.

Este un dar care o aduce astazi, cand este in plina forta, alaturi de cele mai mari comediene ale teatrului romanesc. Andreas Petrescu si Gabriel Fatu sunt partenerii ei de scena, intr-o poveste rupta din viata.