Manichiura semipermanenta cu model si tratament parafina, de la 19 RON

Value Discount You Save
RON70 73% RON51
Give as a Gift
129 bought

In a Nutshell

  • Manichiura cu oja semipermanenta si tratamentul cu parafina este realizat de o manichiurista cu experienta in domeniu
  • Oja semipermanenta ofera o culoare fara imperfectiuni, care dureaza peste doua saptamani
  • Tratamentul cu parafina: principiile active ale acestei substante actioneaza in profunzimea straturilor pielii, hidratand, catifeland si imbunatatind circulatia sanguina, fiind indicata in cazul variatiilor de temperatura

The Fine Print

Valabilitate: Voucher valabil pana pe 28 februarie 2014 
Poti folosi: 1 voucher personal, oricate cadou
Revendicare: Pentru programari si detalii, sunati la 0763.99.88.77, 0737007330
Alte informatii: Program: luni-vineri: 09:00-20:00

Vezi regulile care se aplica tuturor dealurilor Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

O manichiura ingrijita aduce intotdeauna un plus de stil si rafinament unei tinute, fie ea casual sau business. Aceasta conteaza atat din punct de vedere estetic, cat si al sanatatii. Mai mult de atat, mainile sunt cele mai folosite parti ale corpului si, atunci cand unghiile noastre arata perfect, ne simtim mai bine si mai sigure pe noi insine.
Alege intre urmatoarele optiuni:
  • 19 RON pentru 1 sedinta - manichiura semipermanenta cu model si tratament cu parafina (in loc de 70 RON)
  • 59 RON pentru 3 sedinte - manichiura semipermanenta cu model si tratament cu parafina (in loc de 210 RON)
  • 99 RON pentru 5 sedinte - manichiura semipermanenta cu model si tratament cu parafina (in loc de 350 RON)

Manichiura semipermanenta incepe prin pregatirea unghiei (curatarea sa cu ajutorul pusher-ului, indepartarea luciului, degresarea sa, reglarea PH-ului), continuand cu aplicarea bazei. Oja permanenta se aplica in doua straturi, ce este aplicat cu ajutorul lampii UV.

In cadrul tratamentului cu parafina, manichiurista aplica o crema hidratanta urmata de un masaj revigorant, iar apoi baia de parafina, avand efect benefic asupra deschiderii porilor, permitand astfel patrunderea in profunzime a principiilor active de crema hidratanta, dar si o mai buna oxigenare a tesutului cutanat. Astfel, pielea devine mai catifelata iar senzatia de disconfort datorita mainilor uscate incepe sa dispara. 
Salon Domnita

Salon Domnita ofera o gama de servicii compusa din: coafura, hair styling, tratamente cosmetica, manichiura, pedichiura, constructie de gel, aplicare tips, masaj relaxare, masaj anticelulitic, impachetari la rece.

Image 1