O noapte romantica pentru doi la Hotel Europa Royale Bucharest! Cocktail si fructe de bun venit, mic dejun si flori in camera intr-o locatie de vis cu 289 RON

Value Discount You Save
RON578 50% RON289
Give as a Gift
7 bought

In a Nutshell

  • O cladire veche din secolul 19, cu vedere spre Piata Unirii, transformata intr-un elegant hotel de 4 stele
  • 92 de camere decorate cu gust si dotate cu aer conditionat, 2 sali de conferinta, un bar si un restaurant
  • Hotelul ofera oaspetilor toate facilitatile necesare pentru o sedere placuta si relaxanta foarte aproape de Bucurestiul de alta data
  • Oferta Groupon: 1 noapte cazare in camera Deluxe, 2 cocktailuri, flori si fruncte in camera, micul dejun servit in camera si late check-out (ora 14:00) cu 289 RON

The Fine Print

  • Voucher valabil pana la 1 septembrie
  • Pentru informatii si rezervari, sunati la 021 319 17 98 sau trimiteti un email la bucharest@europaroyale.com
  • Program non-stop
  • 1 voucher personal, oricate cadou
Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Pretuieste fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita, cu Grouponul de azi! Iubirea este cel mai frumos sentiment, iar atunci cand te ia cu asalt, pastreaz-o in suflet si mentine focul pasiunii, indiferent de zi. Nu-ti trebuie un motiv special pentru a-ti arata sentimentele fata de persoana importanta din viata ta: uimeste-o in fiecare moment, iubeste-o ca si cum maine nu ar mai conta, ofera-i o seara romantica de 4 stele la Hotel Europa Royale Bucharest.

 Image 1

Hotel Europa Royale Bucharest

O cladire veche din secolul 19, cu vedere spre Piata Unirii, s-a transformat intr-un elegant hotel de 4 stele.

Europa Royale Bucharest are 92 de camere decorate cu gust si dotate cu aer conditionat, 2 sali de conferinta, un bar si un restaurant. Hotelul va oferi oaspetilor toate facilitatile necesare pentru o sedere placuta si relaxanta foarte aproape de Bucurestiul de alta data. 

Hotelul de 4 stele, Europa Royale Bucharest, este localizat in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Franceza, una dintre cele mai vechi strazi din oras.

Zona rezidentiala de alta data, centrul vechi se transforma pe zi ce trece intr-un cartier de inalta clasa. In zilele noastre zona gazduieste galerii de arta, magazine de antichitati si cafenele.

Hotelul este la mica de distanta de majoritatea atractiilor istorice si culturale, de zona de shopping, dar si foarte aproape de cea mai vizitata zona a orasului.

Situat central, hotelul de 4 stele Europa Royale Bucharest ofera un acces rapid la mostenirea culturala si istorica a Bucurestiului.