Vision Optica: Pachet complet ochelari de vedere - rama si lentile plastic antireflex/ policabornat/ heliomat/ progresiv, cu toc, laveta, consult incluse incepand de la 65 RON

Caracteristici
 • Reteaua de magazine Vision Optica ofera o gama completa de produse de optica: pachete ochelari de vedere, ochelari de soare, rame de ochelari, lentile oftalmice corectoare, lentile de contact cu dioptrii si lentile de contact cosmetice, accesorii optice

 • Beneficiezi de pachetul complet de optica la oricare din cele 7 magazine Vision Optica din: Crangasi, Ghencea, Militari, Rahova, Salajan, Stefan cel Mare si Sos. Giurgiului

 • Specialistii nostri va ofera consultanta profesionista pentru alegerea ramelor pentru ochelari de vedere si a lentilelor potrivite. Primul pas in alegerea ochelarilor il constituie o prescriptie corecta. In cadrul consultatiilor pe care le ofera, Vision Optica foloseste aparatura de ultima generatie in vederea stabilirii exacte a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzatoare

 • Rame metal sau plastic, la alegere din peste 100 de modele selectionate potrivite pentru toate tipurile de fizionomii. Lentile plastic sau policarbonat cu tratament de durificare si antireflex inclus, marca Perfect Lens certificate CE.Etui sau Toc, Laveta, pentru intretinerea lentilelor, Montaj, Consultatie pentru determinare dioptrii

 • Pentru fiecare oferta aducem pentru tine o reducere de pana la 70%
Conditii de utilizare
Valabilitate: Voucher valabil pana pe 31 mai 2014 (data pana la care trebuie sa va prezentati la magazin pentru alegerea ramelor si comanda lentilelor).
Poti folosi: 2 vouchere personal, oricate cadou
Revendicare: Pentru a beneficia de oferta trebuie sa va prezentati cu voucherul in oricare din magazinele Vision Optica din zonele: Stefan cel Mare, Salajan, Crangasi, Militari, Ghencea, Rahova si Giurgiului.
Program magazine: Luni-Vineri: 9.00/9.30-20.00 si sambata: 9.00-15.00. Pentru adresele exacte ale magazinelor si numerele de telefon la care trebuie sa sunati pentru programare, va rugam sa accesati link-ul: http://vision-optica.ro/index.php/retea-magazine sau site-ul nostru: www.vision-optica.ro.
Alte informatii: Oferta este valabila in limita stocului disponibil din fiecare magazin participant la promotie. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente in magazinele Vision Optica.
Contact:
MILITARI (Tel: 031.437. 91.82; 0761.000.540; militari@vision-optica.ro)
SALAJAN (Tel: 031.432.89.24; 0760.966.644; salajan@vision-optica.ro)
RAHOVA (Tel 031.437.91.81; 0761.000.520; rahova@vision-optica.ro)
GHENCEA (Tel: 031.437.80.49; 0761.000.578; ghencea@vision-optica.ro)
CRANGASI (Tel: 031.437.91.84; 0761.000.565; mailto:crangasi@vision-optica.ro)
GIURGIULUI (Tel: 031.437.91.85; 0761.000.575; mailto:giurgiului@vision-optica.ro)
STEFAN CEL MARE (Tel: 031.415.72.92; 0760.966.609; mailto:stefan@vision-optica.ro)


Vezi regulile care se aplica tuturor dealurilor

Oferta

Vrei sa iti inlocuiesti ochelarii cu un model mai nou si cauti cea mai buna oferta?
Ai gasit-o!
Acum poti avea o pereche de ochelari de calitate la un pret super redus! Alege-ti modelul preferat, tipul de lentile si poti uita de problemele cu vederea.

 • 65 RON pentru Pachet Antireflex: consult, rama metal, lentile de plastic cu ANTIREFLEX, etui si laveta (in loc de 145 RON)
 • 125 RON pentru Pachet Policarbonat: consult, rama metal, lentile de POLICARBONAT cu ANTIREFLEX, toc si laveta (in loc de 285 RON)
 • 135 RON pentru Pachet Heliomat: consult, rama metal, lentile de plastic HELIOMAT cu ANTIREFLEX, toc si laveta (in loc de 310 RON)
 • 255 RON pentru Pachet Progresiv: consult, rama metal, lentile de plastic PROGRESIVE cu ANTIREFLEX, toc si laveta (in loc de 585 RON)

  Oferta include:
 • Rame metal sau plastic, la alegere din peste 100 de modele selectionate potrivite pentru toate tipurile de fizionomii. Marci rame: Tendance, Peach Tree, Vienna, Visage, Elegance, Fine Line, Start Up, Capello, Sun Optic , O-Oframe, Optic 2000, OK Frame, Panshi, The First, Puritan, WhiteStag, Centya, Bussines, Sunny;
 • Lentile plastic sau policarbonat cu tratament de durificare si antireflex inclus, marca Perfect Lens, cu domeniul cuprins intre - 4,00 si + 4,00 sfera si cilindrul pana la ± 2,00. Pentru lentilele progresive domeniul este cuprins intre 0.00 si +3.00 sfera cu aditie de la 1 la 3. Pentru dioptrii mai mari decat cele cuprinse in domeniul de mai sus, se adauga diferenta de pret, care se achita in magazin;
 • Etui sau Toc;
 • Laveta, pentru intretinerea lentilelor;
 • Montaj;
 • Consultatie pentru determinare dioptrii;

Vision Optica

Lansata in anul 2007, Vision Optica este la ora actuala printre primele 3 retele de magazine de optica medicala din Bucuresti, numarand 7 magazine de optica in format convenience.
Pentru ca stim ca imaginea conteaza, iar raportul calitate-pret corect este decisiv, selectam cu mare grija produsele cu care lucram:

 • rame de ochelari si ochelari de soare ce apartin marcilor de prestigiu: Guess, Gianfranco Ferre, Gucci, Armani, Dior, D&G, Calvin Klein, Escada, Yves Saint Laurent, Valentino, Hugo Boss, Max Mara, Moschino, Cartier, Prada, Mont Blanc, Furla, Bvlgari, Ray Ban, Silhouette, Fred etc., precum si altor marci de renume din domeniul opticii medicale: Paparazzi, West, Renato Balestra, Sofia, Peter Miller, N-Star, Extensive etc.;
 • lentile oftalmice, de la cei mai importanti producatori: Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock, Perfect Lens si IOR;
 • lentile de contact si solutii pentru intretinerea acestora, ce apartin brandurilor de top: Baush&Lomb, Johnson&Johnson, Ciba Vision, Natural Color.
  Pe langa executii complete de ochelari, in fiecare centru de optica medicala din reteaua Vision Optica beneficiezi de servicii de optometrie (evaluarea acuitatii vizuale, stabilire dioptrii), precum si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor si a lentilelor potrivite.
  Aparatura moderna si experienta opticienilor Vision Optica permit executarea oricarui tip de montaj, cu exactitate si rapiditate.
  Alt Text Alt Text Alt Text Alt Text
Vision Optica
A
Stefan cel Mare, nr.56 Bucharest 020132 
Obtine indicatii»
Vision Optica prezentat de Groupon.ro